Selectați Pagina

”Am traversat pana acum Transfagarasanul, Transbucegi, Transrarau, Transapuseni, Passo delo Stelvio, si 3 ani la rand  Supermaratonul de la Bekescsaba-Arad”

”Am traversat pana acum Transfagarasanul, Transbucegi, Transrarau, Transapuseni, Passo delo Stelvio, si 3 ani la rand  Supermaratonul de la Bekescsaba-Arad”

       Rep – Astăzi  ne va vorbi despre hobby-ul său un alt conaș drag nouă!

Povestește atât de pătimaș, încât îl vom lăsa să ne spună ce dorește dumnealui, fără să intervenim!

C. – Salutare, eu sunt Lazar Constantin, am 50 de anisori de meserie constructor restaurator, iar pasiunea mea este fotografia dar am si un hobby foarte fain zic eu 🙂 ma dau cu bicicleta de mic copil, dar de 10 ani incoace am inceput sa ma dau mai serios, adica sa fac ture lungi, ultramaratoane, transuri.

Foto 1 Trans Rarau resize

Sa o luam cu inceputul turelor mele cu bicicleta. Prima tura mai lunga a fost de 25 km din Oradea pana aproape de Vama Bors, impreuna cu un grup de biciclisti din Oradea, apoi au urmat multe turite de astea unde m-am simtit fain, cunoscand oameni noi. Dupa un an de zile am vrut mai mult, asa ca am plecat cu un prieten care facea trasee montane cu bicicleta.

Foto 2 Trans Bucegi resize

Nestiind cu ce se mananca aceste trasee, sotia mea mi-a pus de merinde sa nu mor de foame 🙂 snitele, branza, slanina, rosii, sa nu ma fac de rusine ca nu am ce manca, insa, dupa o catarare (Urcare) sustinuta de 14 km cu diferenta de nivel de 12% am facut popas sa mancam si sa ne hidratam, cand am vazut ca  prietenul meu scoate batoane, ciocolatele, si o banana sa manance, ia-m zis “hai mananca cu mine”, el a zis “te-a tapat nevasta-ta de acassa ? daca tu mananci asa in ture Draqu mai pedaleaza” … si asa am terminat cu mancatul in ture.

Foto 3 Trans Rarau resize

Asa am invatat ce inseamna sa mananci cand mergi cu bicicleta. Am facut atunci 114 km cu diferenta de nivel de 1600 m, dupa care au urmat doua saptamani de febra musculara dar asa am inceput sa merg mult cu bibicleta.

Foto 4 Prietenul meu Cel din prima tura 114 km resize

Am traversat pana acum Transfagarasanul, Transbucegi, Transrarau, Transapuseni, Passo delo Stelvio, si 3 ani la rand  Szupermaratonul de la Bekescsaba-Arad. Cea mai lunga tura a mea  a fost de 214 km in 10 ore unde am obtinut si Brevetul de Randonneur de la Paris.

Foto 5 Passo Stelvio resize

Foto 6 Passo Stelvio resize

Sunt foarte multe de spus despre acest hobby minunat care ma face sa ma simt foarte bine, sunt sustinut de sotia mea care face si ea Bicicleta 🙂 -Cum avem acelasi hobby este totul ok.

Foto 7 Sotia mea resize

Am infiintat grupul “Prin Bihor Cu Bicicleta”  unde ne anuntam turele cu prieteni  si iubitorii de natura si miscare. Turele noastre sunt de relaxare si socializare pe coclaurile din Apuseni,

Foto 8 TransApuseni resize

timpul nostru de bicicleala este duminica, in rest suntem la servici …Dar deabea asteptam sa vina duminica sa iesim in natura  si sa ne incarcam bateriile.

Foto 9 Intalnire de gradul zero cu echipa sky favoritii mei resize Foto 10 Transfagarasan resize

Va invit si pe voi, dragi conasi sa iesiti cat mai mult in aer liber (Cand se va putea, acuma stam in casa  din cauza Virusului :() Dar sper sa ne putem reintalni cu prietenii si sa o luam din nou la pedalat … Va multumesc pentru rabdarea acordata  dar sunt foarte patimas cand vine vorba de bicicleta :::) Gata

Foto 11 La szupermaraton cu echipa resize

Rep – Și noi mulțumim frumos că ați împărtășit cu noi plăcerea,  bucuria practicării acestui sport!

Cât mai multe competiții,  implicit satisfacții aduse de acest hobby, vă dorim!

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!