Selectați Pagina

„Photomania străbate România” workshop gratuit de fotografie

„Photomania străbate România” workshop gratuit de fotografie

    După 2 ani de pauză din cauza pandemiei, turneul de workshopuri gratuite PHOTOMANIA STRĂBATE ROMANIA revine – o prezentare complet nouă, teme interesante, de la tehnică la posing și lumină, concursuri. Înscrie-te GRATUIT completând formularul de mai jos.

De ce să vii la workshop?
Din multe motive: informație de calitate, sfaturi, idei, socializare, posibilitatea de a testa aparate foto, obiective, accesorii foto şi video. Vom acorda premii, prin tragere la sorti (și nu puține, în jur de 7 premii pentru fiecare locație, constând în albume foto, accesorii foto, etc).

Un eveniment complex, menit sa aducă împreună fotografi din domenii diferite, la care accesul e gratuit şi unde poţi testa aparatură și câștiga premii. Serios, ce motive ai putea avea să nu vii?

Cui este adresat acest workshop?
Atât fotografilor și videografilor de nuntă, dar și celor care sunt la început de drum sau doar se gândesc să urmeze calea fotografiei. Indiferent că vrei să câștigi bani din asta sau vrei să faci fotografie „pentru sufletul tău”, vei gasi aici o parte din răspunsurile pe care le cauți, sau vei pleca acasă cu niște idei pe care să le pui mai târziu în practică.

gghh 1024x245 1

De ce și videografi? Simplu. Multe din aspectele discutate, de la lumină, posing și compoziție, până la relația cu subiectul, sunt comune atât fotografiei, cât şi şi videografiei.

În primăvara lui 2022 ajungem în:

  • Constanta, 29 martie 2022, ora 17:00, Hotel Continental Forum (fostul Ibis)
  • Timișoara – 16 mai 2022, ora 17:00, Perla Events – Hotel Perla
  • Cluj Napoca – 17 mai 2022, ora 17:00, Cluj Arena
  •  Iași – 18 mai 2022, ora 17:00, Grand Hotel Traian, Sala Eminescu   

Workshop by Alin Panaite

Pentru inscrieri, accesati linkul de mai jos!

https://avatar-studio.ro/photomania-strabate-romania/?fbclid=IwAR1USf3Am2Z15iTsznmoXCluiJlNrna7PaLrc56GkHq78ZpA3cyZdV9nFJM

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!