Selectați Pagina

Tura foto, Pufini si peisaje de coasta

Tura foto, Pufini si peisaje de coasta

  La Pufini de Rusalii: 17-24 Iunie 2024
De curand ne-am hotarat sa deschidem o firma de ghidaj turistic, specializata pe ture in natura. Tura este una pilot, la un pret mai mult decat promotional.


ziua 1 (luni, 17 iunie): transfer aeroport (Luton de preferat)- Bridglington (Bempton Cliffs) unde vom avea cazarea pentru urmatoarele 4 nopti, pana vineri; Corbii de mare (ganets) vor fi vedetele.

tibi nica 4
Ziua 2, 3, si 4: explorat coasta Yorkshire, in special Bempton Cliffs (vom reveni de cateva ori aici), Flamborough Head, Thonick Bay, Filby Beach;

tibi nica 3

tibi nica 2
Ziua 5: transfer in Northumberland. Pe drum ne oprim pentru o tura scurta cu barca* spre Coquet Island, unde cuibareste chira roz (pe cale de dispartie, mai sunt doar cateva sute in Europa);
Ziua 6 si 7: vizite pe Farne Island*, Holly Island si Bramburg Castle
Ziua 8 (luni 24 iunie) transfer aeroport;
Se poate acorda asistenta conasilor care vor sa viziteze Londra inainte de tura, sau sa o prelungeasca la Edinburg, dupa.
Tura este limitata la 8 participanti. Conasii activi vor avea prioritate. Costul, 3200 lei, include cazarea, transportul, ghidajul, barcile si intrarea in rezervatii (nu sunt inclusele mesele si zborurile)
*turele cu barca depind de starea vremii
Detalii: Tibi Nica (+7408575842)

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!