Selectați Pagina

Timpul Conasului cu Nina & Miha

Timpul Conasului cu Nina & Miha

Timpul Conasului

Exista pe grup un timp foarte apreciat, Timpul Conasului

Astazi facem cunostinta cu cele doua protagoniste, Mihaela Radu& Nina Ninet

Rep : Salut, sunteti printre cei  mai longevivi  administratori ai Conacului !

De cati ani sunteti pe grup?

Miha : De aproape 3ani.

Nina : De aproape 2 ani.

Rep : Povestea scurta a Conacului?

Miha : L-am descoperit printr-o postare a unui prieten din lista. Dupa, am intrat pe grup si am citit regulamentul, am vazut postarile si mi-am spus ca pare sa fie un loc pentru mine. Așa ca am dat cerere de primire. De aici a început ” dependenta” mea de Conac si oamenii din el.

Nina : Nu am bănuit , când am intrat în Conac , ce impact va avea acesta în viața mea ! Este timpul meu de destindere din fiecare zi  ! Mi-am facut multi prieteni și , ceea ce este fabulos , este ca mare parte dintre ei nu sunt doar prieteni virtuali, ne-am întâlnit și în realitate și am petrecut momente memorabile împreună.

Rep : Dupa atatia ani nu dati semne de oboseala J ?

Miha :  Nu, doar ca alte priorități imi ocupa mai mult timp acum.

Nina : Cum să obosești simțindu-te bine ? Conacul este un loc foarte efervescent , nu ai cum să te plictisești; zilnic apar noi provocari , uneori  probleme pe care le rezolvăm așa cum credem de cuviință, însă, ceea ce este de remarcat, este faptul că persistă o atmosferă caldă, plăcută, întreținută de oameni de calitate, deseori oameni cu un puternic simț al umorului, care, pe lângă pasiunea pentru fotografie  își doresc să se destindă puțin .

Rep : Ce inseamna “Timpul Conasului”

Miha : Timpul Conasului e momentul acela din fiecare seara pe care toti conasii il așteaptă sa aduca o fotografie din cele mai reușite.

Nina : Piciu este cel care a inițiat această rubrică! A fost  Ora de Aur, apoi Ora Conașului și pentru că le era insuficientă o oră conașilor, i-am zis Timpul Conașului . Timpul este unul dintre momentele zilnice în care interacționăm și mai mult cu membrii Conacului, în care sunt postate fotografii fără nicio temă, fotografii care au un impact mai aparte pentru cei care le postează.

Rep : La ce ora incepe?

Miha :  Regula ar fi 20 dar când întârziem, cand anticipăm

Nina : Inițial era ca un joc, fără o oră fixă,  ca la ruletă ! Acum avem ora de vară , ora 20 și ora de iarnă, ora 17  J Dar totul se poate schimba de la o zi la alta .

Rep : Cat timp alocati grupului?

Miha : Depinde de zi. Daca într-o zi nu pot intra pe Conac, noaptea macar o jumătate de oră ma uit sa vad ce e nou.

Nina : Depinde din ce unghi ne uităm  J  Dacă ne raportăm la timpul pe care îl petrec ruptă de familie, pot zice că este mult, dar, dacă raportez la plăcerea de a sta cu conașii, mereu insuficient .

Rep : Va aduceti aminte o intamplare haioasa la “Timpul Conasului” ?

Miha : Daaa, de cele mai multe ori imi place momentul cand apar pisici, cu grija că cineva le-ar putea vedea.

Nina : Mie, însuși Timpul mi se pare haios ! Mă distrează cei care “fură“ startul, precum mă distrează și noii veniți care, neștiind că este un timp anume alocat, postează la orice oră dedicând postarea Timpului.

Rep :  Credeti ca un grup de pe facebook poate fi o scoala de fotografie ?

Miha :  Da, de ce nu….Depinde de fiecare ce isi dorește, si cat de mult vrea sa avanseze într o pasiune cum este fotografia. Nu stiu daca se poate numi scoala, dar o “grădinița” da.

Nina : Nu știu care de pe unde a învățat fotografie, dar, în cazul meu, absolut tot ce știu despre fotografie, acum, am învățat în Conac; deci, da … poate fi o școală de fotografie .

Rep : Cum interactionati cu oamenii, tinand cont de faptul ca sunt multi oameni cu diferite personalitati, nivel de experienta in fotografie, varsta diferita?

Miha : Nu neaparat cu oamenii, pornim de la fotografie cu un cuvant, o apreciere, iar daca vine un raspuns iti poti da seama cum, in ce fel si daca e o persoana cu care sa poti aborda un subiect.

Nina : Când ai respect pentru oameni, nu este greu deloc ! Nu încercăm să  modelăm oameni, să schimbăm caractere. Cu exprimări civilizate, argumentate, când se mai ivesc dispute, cu putina empatie încercăm să calmăm momentele tensionate ! Nu ne reușește chiar mereu, dar ne străduim.

Rep : Cel mai dificil moment trait de voi pe grup?

Miha : Nu stiu exact, poate plecarea unor  oameni cu care legasem prietenie, dar suntem adulti responsabili de propriile acțiuni.

Nina : A fost recent când, neintenționat, am șters albumul  Hall of Fame la care noi toți munciserăm mai mult de o jumătate de an.

Rep : Un fotograf (a) preferat pe grup?

Miha : Mai multi, dar prefer sa nu dau nume.

Nina : Ooo  atât de talentați sunt conașii, încât, nu aș putea numi doar unul !! Și apoi, dragi îmi sunt toți .

Rep : Unde vedeti grupul peste 5 ani?

Miha : As vrea sa il vad la fel cum l-am cunoscut eu, cu oameni veseli si uniti de aceasta pasiune si comunicativi, dornici sa se cunoasca dincolo de mediul virtual

Nina : Greu de spus, dar, în mod sigur evoluat ! Conacul nu se plafonează, este viu , activ.

Rep : Aveti de gand sa schimbati formatul de la “Timpul Conasului” ?

Miha :  Deocamdata nu, mi se pare ca place așa. Dupa mai vedem daca va fi nevoie de o schimbare.

Nina : Noi mereu încercăm să ieșim din rutină, așa că este foarte posibil să facem schimbări .

Rep : Un mesaj pentru Conasi?

Miha :”Sunteți dependenta mea si sper sa nu gasesc tratament”.

Nina : Este un mesaj de suflet … Îmi sunteți tare dragi, vă mulțumesc că existați ! Încercați să lăsați orgoliile deoparte, este loc pentru toată lumea ! Bucurați-vă de momentele petrecute în Conac, deoarece aceasta este una dintre prioritățile Conacului , de a creea o atmosferă relaxantă.

Rep : Multumim frumos si o zi minunata!

1 Comentariu

 1. Iuliana Târnoveanu

  Minunat….. felicitări pentru munca si atitudinea voastră în Conac!
  Așa cum ați punctat,este un site cu oameni minunați-un loc unde universul spiritual evoluează prin clipele superbe ale fiecărui conas.
  Va adimir,si pentru mine,Conacul este ceva mirific….
  Va doresc să mergeți mai departe cu aceleași creații frumoase si oameni deosebiți!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!