Selectați pagina

Sufletul in dar

Sufletul in dar

11062728 732702203504984 696470078939581065 n

 

Pasiunea imbraca cele mai diverse forme.

Cand dorinta de frumos, de a impartasi altora si de a te bucura alaturi de altii, altruismul si nobletea unor ganduri se intalnesc nu poate iesi decat ceva deosebit, menit sa lase urme in suflet, ceva care uneste idei, ganduri, bucurii, ceva care poate sterge din durerea neimplinirilor, din amaraciunea vietii de zi cu zi, ceva care dezvolta noi prietenii si care apropie oameni.

Oamenilor indragostiti de fotografie, fie ca simpli privitori, fie ca cei care isi petrec clipe, ore, zile si nopti cautand sa surprinda in cel mai potrivit moment cea mai interesanta imagine, acestora le-a fost facut un dar.
Darul acesta inseamna multe dar in principal inseamna renuntari dar si ambitii, inseamna nervi si zambete, inseamna uneori lupta cu cei din jur si lupta cu sine a celui care a facut acest dar!
Cine nu a trecut prin clipe in care trebuie sa aleaga intre bine si rau, fara sa stie care bine e mai bine si care rau e mai rau, nu are cum sa inteleaga aceasta lupta. Nu are cum sa inteleaga cum e sa nu dormi noaptea gandindu-te cum sa alegi intre doi prieteni, cum sa alegi intre doua idei la fel de bune, cum sa alegi intre doua dorinte la fel de mari. Nu are cum sa inteleaga ce inseamna sa renunti la ceva personal, doar cu speranta de a castiga mai mult pentru cei din jur.
Celor cu aceeasi mare dragoste pentru fotografie li s-a oferit un loc unde sa opreasca cateva clipe din timpul asta care se scurge prea repede si unde sa se bucure de ceea ce vad si de ceea ce pot da si altora sa vada.
Un loc plin de povesti, in care fiecare, cu doar un click, se poate regasi acolo unde poate a visat mereu, facand ceea ce poate si-a dorit toata viata.
Un loc in care oricine se poate trezi intr-un peisaj de vis, cu razele soarelui mangaindu-I privirea, unde oricine poate mirosi boabe de cafea proaspat prajite, apoi poate savura o cafea fie la masuta din bucatarie, fie pe undeva prin zapezile Bucegilor, se poate plimba pe strazi, prin paduri sau aiurea si apoi poate adormi linistit vazand un apus ca de poveste.
Un loc in care fiecare isi poate regasi copilaria, adolescenta, fiorii primei plimbari prin parc, isi poate aduce aminte de luminile de pe malul vreunui lac din noptile cand se plimba alaturi de cel drag, de vreo ceata misterioasa si invaluitoare….
Sau un loc in care cele mai nastrusnice si ciudate idei iti pot apare pe ecran la un simplu click, de stai si te gandesti “cum D-zeu a facut asta?’, sau “mai am 9857 de incercari si-mi iese si mie la fel” sau chiar “ce pocnitoare mai e si asta si mai cere si comentarii”.
Un loc care a facut ca totul sa se intample intre oameni cu o pasiune comuna. Un loc care a facut ca oameni care nu se stiau sa se intalneasca si sa ramana prieteni.

Locul acesta e mai mult decat o pagina pe internet, mai mult decat un click de mouse, e chiar mai mult decat ceea ce ofera de fapt, adica locul de intalnire si bucurie comuna, e mai mult decat o imensa biblioteca de imagini care reprezinta viata celor implicati, e mai mult decat bucurii, suparari sau orgolii.

Locul acesta, darul acesta care ne-a fost facut tuturor este chiar sufletul unui om!

Un om si-a pus la bataie sufletul si dragostea pentru fotografie si pentru cei din jur si a numit totul simplu: “La Conacul Fotografilor”!

Un text de:  Sorin Suruceanu

http://www.visualart-cafe.com

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!