Selectați pagina

Sony lanseaza o noua camera, A7R V

Sony  lanseaza o noua camera, A7R V

    În cele din urmă, camera Sony A7R V este acum oficială, camera dispune de un senzor de 61 MP (este reproiectată pentru a funcționa mai bine).

    Camera redefinește inteligența artificială și puterea de procesare a imaginii în camerele Sony din seria A7. Pentru prima dată, o cameră din seria A7 Sony este capabilă să înregistreze videoclipuri 8K, (Da, știm că seria A1 este capabilă, dar 8k a fost introdus pentru prima dată în seria A7 prin A75)

Sony A7R front image

   Următoarea îmbunătățire mare este IBIS, pentru prima dată o cameră Sony A7 dispune de IBIS de până la 8 opriri, chiar și camera recent anunțată Sony A7 4 a fost limitată la 5,5 opriri de IBIS.

   Alte upgrade-uri noi includ 693 de puncte Phase AF în senzor pentru o performanță de urmărire AF mai precisă

Sony A7R rear image

      Adăugarea unui nou meniu, precum și a profilurilor de imagine S-Cinetone, a sosit în sfârșit. WB automat asistat de AI, un nou mod de schimbare a pixelilor pentru imagini de înaltă rezoluție !

     Caracteristicile suplimentare care oferă flexibilitate pentru fotografia statică includ: Adăugarea de compresie a imaginii RAW fără pierderi și dimensiuni și calitate ale imaginii RAW selectabile

     Imagini HEIF de înaltă calitate cu eficiență ridicată de compresie Gamă largă de luminozitate pentru vizionare pe ecran mare.

Un articol de: Bajan Sorin

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!