Daca aveti drum prin Ramnicu Valcea, pana la Ocnele mari sunt doar 5 km. asa ca va invitam sa admirati munca a 105 fotografi din aproape toata tara, dar si din Canada, Belgia, Austria, Germania, Spania si Italia.

 

Foto: Mariana Negulescu

Un adevarat orasel subteran, cu biserica, restaurant, bar, terenuri de sport, locuri de joaca, locuri de picnic si, mai nou, sala de teatru, Salina Ocnele Mari, situata la 5 kilometri de orasul Ramnicu Valcea, este considerata a fi cea mai mare salina din tara noastra.
De aceasta data, expozitia va intruni fotografii din 5 stiluri, peisaj, macro / close up, portret, still life si wildlife.
Foto: Mariana Negulescu
Cata munca se afla in spatele fotografiilor, nu va putem spune dar cu siguranta veti descoperi o lume fantastica ce doar un fotograf o poate fura intr-o secunda si a o reda oamenilor!
Expozitia intra pe ultima 100 de metri, colegii nostri, Nicusor Bocse, Mircea Negulescu, Mariana Negulescu alaturi de Angela Codrina Bocse, au reusit sa faca ultimile retusuri asa ca fotografiile sunt gata pentru ziua vernisajului, Sambata 17-06-2023 la ora 13:00
Maine veti fi asteptati de o parte din participantii la expozitie!

Un articol de: Bajan Sorin