Selectați pagina

Anuntul facut in aceasta dimineata, inca un fotojurnalist a fost ucis luni in razboiul din Ucraina!

Anuntul facut in aceasta dimineata, inca un fotojurnalist a fost ucis luni in razboiul din Ucraina!

  Sursa foto: Fox News. 

   Meseria de fotojurnalist, de jurnalist, cameraman si soferii cestora din teatrele de razboi nu este usoara, ei riscandu-si viata pentru a relata “totul la cald” si de ce nu, a documenta imaginiile razboiului! 

O veste trista vine in aceasta dimineata, conform Fox News in care anunta decesul fotografului Pierre Zakrzewski pe frontul din Ucraina

Pierre Zakrzewski

Sursa foto: Fox News

„Este o zi sfâșietoare pentru Fox News și pentru toți jurnaliștii care își riscă viețile pentru a produce știri”, mai scrie în notă.

O notă internă arată că „Pierre a fost un fotograf din zonele de război care a acoperit aproape toate evenimentele internaționale pentru Fox News din Irak până în Afganistan și Siria”

Decesul lui Pierre Zakrzewski apare la câteva zile după ce fotograful american Brent Renaud a fost împușcat mortal într-o subur In aceasta dimineata, inca un fotojurnalist a fost ucis in razboiul din Ucrainabie a orașului Kiev.

 

Foto: Profimedia Images

Brent era un realizator de film talentat care a contribuit pentru NYT de-a lungul anilor. Deși a contribuit în trecut (cel mai recent în 2015), el nu se afla într-o misiune în Ucraina pentru New York Times. Informațiile inițiale care au circulat s-au bazat pe găsirea unei legitimații care fusese emisă cu mai mulți ani în urmă pentru o altă misiunea transmis publicația americană.

„Cel puţin 35 de jurnalişti au fost victime”  ale soldaților Federației Ruse, trei dintre aceștia fiind ucişi de la începutul războiului, a anunțat Denisova pe contul său Telegram

 

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!