Selectați Pagina

52 de fotografi, un singur mesaj, totul va fi bine!

52 de fotografi, un singur mesaj, totul va fi bine!

       Traim clipe dramatice, sunt mii de oameni ce sufera in acest timp, ne confruntam cu ceva nou, necunoscut. Totusi in aceste momente umbrite de tristete, 52 fotografi romani, reusesc sa transmita un mesaj plin de optimism, sa aduca putina culoare in vietile nostre!                                                                                                                                                                                                                                            Avem nevoie de culoare, traim prin culoare, avem nevoie de mesaje optimiste, fotografia este o arta ce fura secunda timpului!    Ca fotograf te bucuri de imagini unice, de spectacolul naturii, percepi altfel valorile de care esti inconjurat. Daruim prin imaginile nostre, o secunda de liniste si culoare, de optimism „totul va fi bine”

Sorin Onisor

Pentru bătrânii satelor românești, pentru rădăcinile noastre!

sorin onisor resize

 

Dan Mirica

“Fotografia este făcută cu câteva zile înainte ca Taj Majal să-și închidă porțile vizitatorilor. Trecem prin momente grele, însă în aceste momente e bine să ne păstrăm calmul și să avem încredere în puterile noastre, să visăm în continuare la lucrurile frumoase căci după orice furtună avem parte de curcubeu și aer curat”

Dan Mirica resize

 

Ovi D. Pop

Am mai trăit o criză în anii 2009- 20111, cand am și dat faliment. Personal, fotografia m-a scos la liman! Am încercat să privesc partea frumosă a lumii și să o prezint și altora!

Ovi d pop resize

 

Dan Fulea

Un copil este un dar al lui Dumnezeu, un motiv de a crede in minuni, este pur si simplu Fericirea pe pamant!

dan fulea resize

 

Constantin Lazar

Salut, am intalnit optimismul intrun loc unde prostia si moartea sunt la ele acasa …Localitatea Geamana  jud. Alba, unde un sat a fost transformat intrun lac de decantare a cianurilor. Toata lumea cunoaste situatia de acolo… Pe acest barbat l-am intalnit pe marginea Barajului  cu o vacuta la pascut  l-am intrebat cum mai traieste in zona acea? Aici m-am nascut, am lucrat la exploatarea minera, am ridicat o casa aici, care acuma este pe fundul lacului dar… am construit alta mai la deal, o sa fie bine, Eu de aici nu plec  sunt Optimist !

Constantin Lazar resize

 

Burlacu Lush

“Lumea are nevoie de speranță ca de lumină.” – Dimitrie Bolintineanu

burlacu lush resize 1

 

Jeno Major

Avem timp mai mult sa reflectam la noi insine, daca vom fi mai buni, mai toleranti, vom putea trece mai usor peste aceasta perioada mai grea din viata noastra!

Jeno Major resize

 

Aurel Constantin Paduraru

Furtuni vor fi tot timpul in viata noastra si de obicei vor veni neanuntate. Dupa fiecare furtuna se arata si un rasarit de soare.

aurel constantin paduraru

 

 

Plaino Marian

Plimbă-ți gândurile si visează în continuare, chiar dacă stai acasă!

Plaino marian resize

 

Ionel Onofras

“In lumina sperantei”

ionel onofras resize

 

Vlad Vladau

“Exista intotdeuna flori pentru cei care doresc sa le vada.” – Henri Matisse

vladau vlad resize

 

Marian Moscaliuc

Fi atat de fericit, incat atunci cand te vor privi alti oameni, vor deveni si ei fericiti …

Marian Moscaliuc resize 1

 

Adi Grig

Dupa fiecare furtuna apare soarele si se limpezesc apele cerului. 

Adi Grig resize

 

Stefan Ciprian Momita

“Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat foarte mare.”

Stefan ciprian momita resize

 

Adrian si Nicoleta Grigoroiu

Sa nu uitam ca undeva acolo sus exista ceva care de fiecare data cind am intimpinat dificultati, cumva interviene cu un binevenit echilibru. Totul va fi bine!

Adrian Si Nicoleta Grigoroiu resize

 

Mihai Tautu

“Este momentul sa fim încrezători, sa fim optimiști, sa fim responsabili. Totul va fi bine!”

90246254 3520146288012977 2224602027772608512 o

 

Ana Ana

Să avem curaj și speranță, Dumnezeu ne iubește!

Ana Ana resize

 

Ioana Sarbu Radu

BE LIKE A TREE. STAY GROUNDED. KEEP GROWING AND KNOW WHEN TO LET GO.

ioana sarbu radu resize

 

Popovici Ioana Adriana

O mulțime de lucruri inexplicabile se întâmplă în viață. Există cazuri în care oamenii nu numai că se îmbolnăvesc brusc, dar și se vindecă brusc. Principalul lucru este să nu ne pierdem speranța.

popovici ioana adriana resize

 

Voicu Sorin Andrei

Putina culoare la apus, un carusel dragut care pe lângă culoare isi pune si umbra unde trebuie, o pereche de lebede … si eu la locul si momentul potrivit. Mesajul nu stiu sa-l exprim, da il simt!

voicu sorin andrei resize

 

Adriana Ceasescu

“Exista in lume un mijloc de exprimare accesibil tuturor: e limbajul entuziasmului, al lucrurilor facute cu dragoste si perseverenta, in cautarea a ceva ce-ti doresti sau in care crezi.” Iar atunci cand iti doresti ceva, intreg Universul conspira ca sa te ajute sa-l obtii.” Paulo Coelho Haideti sa credem ca totul va fi bine, haideti sa ne dorim ca totul sa fie bine !

Adriana ceausescu resize 1

 

Marius Dimian

Doar descoperind erorile trecutului, putem pasi spre o lume mai buna!

Marius Damian resize

 

Rosca Mircea

Totul va fi bine!!!

Rosca Mircea resize

 

Marius Covacel

Indiferent de greutati te poti oricand regasi in ceea ce iti place si iti ofera liniste. E momentul sa va ragasiti fiecare!

marius covacel resize

 

Teodora Codreanu

Traiti Frumos , Imbracati-va Colorat si Zambiti !!!

teodora codreanu resize

 

Adina si Ionut

Bucurie găsești oriunde, trebuie doar să îți păstrezi optimismul. Speranța e sădită în sufletul tău, învață să o faci să înflorească! Bunătatea și altruismul nu trebuie să îți lipsească în momentele dificile, cu ele vei găsi echilibrul. Fii bun și responsabil și totul va fi bine!

adina ionut resize

 

 

Alex Ristoiu

Drumul e lung, dar calatoria poate fi frumoasa!

Alex Ristoiu resize

 

Florin Carac

“Exista intotdeuna flori pentru cei care doresc sa le vada“ Matisse

Florin carac resize

 

Madi Bajan

„Este in natura umana sa reuseasca, sa supravietuiasca”

mady bajan resize

 

Sorin Bajan

Renastem prin culoare spre un alt inceput!

bajan Sorin resize

 

Doru Groza

Speram ca situația actuală sa genereze o renaștere a modului cum simțim fata de alții și fata de natura. Ma doare inima când vad gunoaie peste tot. Azi am vizitat scurt un loc în care nu am mai fost de peste 25 de ani de când mergeam cu bunicul cu oile. E superb locul. Însă in tufișuri plin de plastice, haine…. gunoaie. 

90324207 496687224333992 4496444430898692096 n

 

Angela Bocse

Dragii mei, se spune ca dragostea este mai buna decat ura, speranta este mai buna decat frica, iar optimismul este mai bun decat disperarea. Haideti sa fim cu totii iubitori, sa fim optimisti si plini de speranta, asa incat sa reusim, poate nu sa schimbam lumea, ci doar sa trecem cu bine peste aceasta perioada puuuutin mai dificila pentru noi!

Angela Codrina Bocse resize

 

Gabi Costas

“Everything in the forest has its season. Where one thing falls, another grows.

Maybe not what was there before, but something new and wonderful all the same.”

gabi costas resize

 

Constantin Ticu

Privind spre viitor cu speranță..

constantin ticu resize 1

 

Chiticaru Georgian Cristian

“Omul înțelept nu-și calculează șansele. El își fixează țelul și apoi îl atinge”

 

Chiticaru george cristian resize 1

 

Lolli Elena B

„Sfarsitul cheama un nou inceput”

lolli elena b resize

 

Sorin Tudorica

Dragi Conași, să nu ne pierdem optimismul, să sperăm ca vor reveni iar zilele bune în care ne vom aduna cu toții iarăși și vom ieși la fotografiat. E greu să stai izolat în casă și să comunici cu ceilalți doar prin telefon sau internet. Știu asta din proprie experiență! Încerc totusi să mă gandesc doar la lucruri optimiste și să mă pregatesc de aventura în natură atunci cand va veni timpul. Deocamdata o admir de la etajul 7 prin fereasta unde în fiecare dimineață și seara o mierlă ne încântă cu trilurile ei. Ce curios că atunci când mergeam prin parcurile din București nici nu o băgam în seama, fiind o pasăre extrem de comună. Dar acum ies imediat la geam să o ascult cum cantă în copacul din fața blocului aflat la vreo 5o metri depărtare. Am pus tele-ul de 300 + TC-ul 2x pe Olympusul Em1-M2 al Elenei și am facut ceva poze și filmulețe să avem amintire. Deasmenea în liniștea ce a cuprins Bucureștiul ne exersăm și urechea identificând după triluri ce pasăre e prin zonă și apoi căutând-o cu privirea prin copacii din jur. Dupa ora 18:00 vom încerca câteva experimete foto pe care nu am avut timp să le facem până acum. Sfatul meu este să vă ocupați timpul cu acele mici proiecte pe care le-ați tot amânat și timpul va trece mult mai repede. Să ne auzim cu bine si să ne întalnim cu toții sănătoși! Multă sănătate si succes în tot ce faceți!

sorin tudorica resize 1

 

Mac Ro

” Miracolele nu au nici o explicație, dar apar în viața celor care cred în ele ” Paolo Cohelo

” Capul sus !! Să zâmbim și să avem incredere că totul va fi bine !

mac ro resize

 

Ovidiu Domsa

“Ori de câte ori te trezești dimineața, gândește-te la privilegiul de a fi în viață, de a putea gândi, iubi și de a te putea bucura.” – Marcus Aurelius

Ovidiu Domsa resize 1

 

Borhidan Julio

Cand cineva imi spune: ” Ai incredere in mine!”,  ma gandesc mereu la mama atunci cand imi spunea ” Treci aici ca nu iti fac nimic!” Aveti grija de ei ca eu nu pot, sunt departe si nu pot pleca de aici . Nu pot sa ma gandesc la atlceva decat la ei. Nu am posibilitatea sa plec si eu in Romania, sa am grija de ei. Am copilul meu mai tanar ce are nevoie si el de incurajare. dar mergem inainte!

borhidan julio resize 1

 

Filip Nicolae

Speranța apare atunci când ai nevoie de ea. Nimeni nu speră la ceva cand nu are nevoie de un lucru sau situație.  Speranța apare atunci când te aștepți mai puțin.  Trebuie doar sa o cauți. În  asemenea momente speranța este cea mai puternică armă. 

filip nicolae resize

 

Cezar Gabriel

Iubesc delfinii, intotdeauna mi-au dat o stare de bine cand i-am vazut. Chiar si cand nu aveam inca microbul fotografiei, daca apareau la prova mergeam doar sa-i vad cum se zbenguiesc fara efort in valurile facute de bulbul navei. Dupa ce am inceput sa fac fotografie, am reusit sa-i si surprind din cand in cand, dar niciodata nu am fost multumit de rezultat. Prin 2017, ajunsesem cu nava la Gibraltar pentru aprovizionare de tot felul. Marinarii stiu, nu este un loc sa stai linistit. Arunci ancora si incep sa vina, barje cu combustibil, uleiuri, materiale, alimente. Ei, dupa o noapte petrecuta la bunkerare, apoi pe zi cu ceva alimente venite, eram cam la limita de jos cu energia. Iesisem pe aripa, sa-mi “incarc bateriile” la soare. Era o zi foarte calda, apa era linistita si neobisnuit de limpede. Am vazut ceva mai departe multimi de pescarusi adunati la un loc, vanand, semn ca era un banc de pesti acolo. M-am gandit ca daca sunt pesti, pot fi si delfini, desi asa aproape de mal si printre nave nu prea se aventureaza ei. Dar am mers si mi-am luat camera, si s-a dovedit ca banuiala mea a fost corecta. Din loc in loc se vedeau spinari de delfini. Si nu erau doi, trei, din ce observam, erau cu zecile. Deja ziua incepea sa devina interesanta, uitasem de oboseala si ma inveselisem brusc. Singura problema era ca erau prea departe de nava ca sa prind vreo imagine buna. Am inceput sa vorbesc cu ei in gand, sa-i rog frumos sa vina mai aproape. Parca m-au auzit, dupa ce s-au hranit bine, au inceput sa se joace si sa inoate din ce in ce mai aproape de nava. Am vazut femele cu pui, cum ii vegheau cu grija si-i impingeau la suprafata sa respire, daca ei se luau cu joaca, deh, ca orice copil. Umblau in gasti de cate 3 sau 4, sareau in toate felurile, nici nu stiam unde sa ma indrept aparatul. Atentia mi-au atras-o doi din ei, cred ca erau cuplu. Unul din ei inota incet spre nava, iar celalalt ii dadea ocol, ca si cum il invita la dans. Erau in umbra navei, asa ca nici reflexiile pe apa nu ma mai deranjau, am continuat sa le fotografiez dansul pana cand s-au indepartat. E una din cele mai dragi imagini, mereu cand o privesc imi aduce aminte de momentul ala irepetabil, de starea de bine pe care mi-au dat-o, si uit de toate, si de oboseala, si de stress si de munca.

89728065 2808931112519114 8369149689320177664 n

 

Kalmar Zoltan

„Speranta apare de unde nici nu te astepti”

kalmar zoltan resize

 

Kovacs Robert

“La fel cum flora si fauna a început sa prinda viață din nou, în Australia, omenirea “v-a prinde viață” dupaă acest virus. Planeta avea nevoie de o pauză de la poluare, nimic fără voia lui Dumnezeu.”

kovacs robert resize

 

Doru Sava

,,Viata e frumoasa si merita traita la intreaga ei capacitate…pentru a trai astfel de momente ai grija de tine…protejeaza-te…si fii atent cu cei din jur! Ofera-le exemplul tau…hai sa-i facem mai responsabili!”

doru sava resize

 

Ciurariu Robert

Aceasta perioada are menirea de a ne invata sa fim mai rabdatori si de a ne preocupa mai mult de pasiunile noastre. Asadar, avem oportunitatea de a ne intoarce privirea spre arta, sub orice forma a sa. Daca planeta ia o pauza, noi de ce am fi mai prejos? Haideti sa cautam noi surse de inspiratie si sa transformam acest ceva, ce pare fara de iesire, in ceva care sa fie in beneficiul nostru! Nu va pierdeti speranta!

Ciurariu robert resize

 

Tatiana Teofanescu

“Stati acasa , voi cei ce puteti face asta ..! Editati imaginile din arhive si impreuna , responsabil , o sa trecem si peste asta… 🤗

tatiana teofanescu

 

Emy Leompescu

Oamenii sufera dar sufletele se bucura de primavara.Nimic nu tine o vesnicie. Primavara e un reset al naturii. Ea exista chiar daca nu ne putem bucura pe deplin de ea. Specia noastra trebuie sa invete din tragedii. Iar cand ingrijorarile vor disparea sa ne bucuram in fiecare clipa de frumusetea naturii.

Emy leompescu

 

Mihai Serban

“Ai incredere in toate lucrurile frumoase, in cantecul pasarilor, in apusul de ieri, maiestria naturii si in rasaritul de maine”

mihai serban

 

Lucian Stroe

Asculta trilul unei pasari si parca cerul se lumineaza, totul va fi bine!

lucian stroe

 

Janeta Sandutu

” Nimic nu este intamplator… Acum cateva zile am fotografiat aceasta floare minunata “Crucea Voinicului”. Crucea simbolizeaza credinta si speranta, iar voinicul reprezinta curaj. Cu credinta, speranta si curaj vom depasi aceste momente grele ! “

janeta sandutu resize

 

Tibi Nica

“Don’t worry, be hapyy”

Tibi nica resize 1

 

Un material de: Bajan Sorin

7 Comentarii

 1. Mihaela Radu

  🌈✌️❤️

  Răspuns
 2. Dan Fulea

  Foarte frumos!

  Răspuns
 3. Stamatopol

  Foarte frumos! Si binevenit in aceste momente delicate. Felicitari!

  Răspuns
  • sorin bajan

   Suntem bucurosi ca am reusit sa aducem putina bucurie!

   Răspuns
 4. Gherghe Marieta

  Frumoase descrieri și imagini, mi-au umplut sufletul cu speranța că într-o zi,, totul va bine”! Felicitări!

  Răspuns
  • sorin bajan

   ne bucuram daca aducem putina culoare in aceste momente!

   Răspuns
 5. Gabi Stefan

  Fain… Se mai poate posta in acest album?

  Răspuns

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!