Selectați pagina

Un Conas pe saptamana – Lush Burlacu

Un Conas pe saptamana – Lush Burlacu

    Conasul acestei saptamani este Lush Burlacu, un fotograf sensibil, caruia ii place natura, viata la tara si culoarea cerului la rasarit de soare.

Lush Burlacu s-a nascut la 10 aprilie 1977, la Botosani. Anii au trecut si Lush are acum 1,88 m și 84 de kg, numai bine pentru a avea forta de a cara trusa de fotograf, destul de bogata, dupa cum veti vedea.

foto 1 resize 1


   A locuit 8 ani în Grecia unde a lucrat la amenajări interioare.  A revenit în tara din cauza crizei si acum lucreaza la o firma de costume bărbătești ca mecanic .

Fotografiile frumoase i-au plăcut din totdeauna. La inceput  făcea poze cu telefonul la aproape orice si pentru ca  lumea din jur îi spunea ca are oarece talent, în anul 2017, mai precis de Sfântul Nicolae, a primit in dar  un Sony A5000 . Dupa cum ne povesteste chiar  Lush, “de atunci  a început  avalansa de fotografii pe Facebook; il purtam cu mine peste tot”. Asa a fost remarcat de niște oameni din orașul sau și invitat într-un club foto!

După 3 luni avea déjà  fotografii expuse la panourile din Parcul Mihai Eminescu din Botosani.

foto 5 resize 1


Dupa  diferite evenimente fotografiate  cu “jucarica”  sa, a pus ceva banuti deoparte si a cumparat un Nikon D5300.  Rucsacul de fotograf s-a imbogatit apoi cu un Nikon D7200 și un Nikon D610. La momentul actual, Lush “se lauda’ cu :  Nikon D750 – 2 bucăți si  cu urmatoarele obiective : 35mm, 85mm, 70-200,150-500, 16mm, dar si cu un  Nikon D7100 + obiectiv 16-85mm. Mai mult decat atat, in trusa sa de fotograf si-a facut loc si o drona Mavic Pro. Pai cum sa nu faca Lush fotografii splendide ?

foto 2 resize 1


Daca la capitolul “rucsac foto” este multumit, Lush are totusi o nemultumire. Isi doreste  sa aibe mai mulți oameni cu care sa poata iesi la fotografiat sau, de ce nu, la vestitele ceaune ale clujenilor.

foto 6 resize 1

Lush este un fotograf complex, ii plac mai multe genuri de fotografie, dupa cum urmeaza. Pe primul loc este peisajul, ii place momentul rasaritului pe care  il compara cu un nou început. Ii place culoarea pe care o da soarele la rasarit, ii place cum pleaca umbra si intunericul de peste tot din jurul sau. Pe locul doi ar fi ,,Viata la tara” cu tot ce imseamna ea, pe locul trei ar fi fotografia sportiva si fotografia de portret.  As mai adauga faptul ca ii plac mult si fotografiile still life, demonstrand un adevarat talent si la acest gen.


foto 3 resize 1

Cred ca ar mai fi multe de spus in ceea ce il priveste pe Lush, dar, cum ii place chiar lui sa spuna, le vom descoperi la o eventuala intalnire face to face.

foto 4 resize 1


Un articol de: Angela Codrina Bocse

 

 

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!