Selectați pagina

O FOTOGRAFIE PE ZI, ASTAZI CU Gabi Rusu

O FOTOGRAFIE PE ZI, ASTAZI CU Gabi Rusu

Buna ziua, conasi!
Ma bucur sa ne reintalnim prin intermediul revistei online.
Astazi va voi prezenta o imagine realizata intr-o locatie din imprejurimile Borsecului, jud. Harghita, la coborarea din Vf. Faget, cota 1310m.
As vrea sa va pot spune ca a fost o fotografie muncita, obtinuta cu greu dupa o urcare de cateva ore cu 20 kg de echipament in spate, dar as minti. Daca imaginea merita mai putin credit din cauza asta, decideti voi. Adevarul este ca am ajuns acolo cu masina (4×4 ce-i drept pt ca altfel nu prea se poate), cu ajutorul unor oameni foarte faini, salvamontisti voluntari, si asta pt ca trebuia sa ajungem in Vf. Faget inainte de rasarit, iar pentru a face asta fara masina, ar fi trebuit sa plecam de la cazare, care a fost in Borsec, cu noaptea in cap. Am avut multe locuri de vizitat si numai 2 zile la dispozitie. In varf, nu am avut parte de prea mult spectacol, asa ca ne-am hotarat sa coboram intr-un loc pe care l-am vazut la urcare, cu o panorama foarte frumoasa de unde se puteau vedea M-tii Ceahlau. Aici, asteptarile ne-au fost depasite pentru ca am dat peste o mare de nori, cu o lumina incredibil de fotogenica, unde ne-am satisfacut pofta de fotografiat peste masura, intarziind cu o ora la micul dejun 😀.
Pentru realizarea acestei imagini am folosit Nikon D500 cu 200-500 mm f/5.6 @400mm (600mmm echivalentul FF), mod AP (prioritate diafragma), 1/1000s, f/10, ISO 100, fara trepied.
Multumesc pentru rabdare si sa aveti lumina buna!
Gabi rusu

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!