Selectați pagina

Expozitie foto aniversara, Varadium Foto Club Oradea

Expozitie foto aniversara, Varadium Foto Club Oradea

    Varadinum Foto Club din Oradea, inființat de către Adela Rusu EFIAP/p, EPSA, MAAFR și Ovi D. Pop EFIAP/g, MPSA, MAAFR, a împlinit în data de 17 iunie 2022, 5 ani de existență!

    Varadinum Foto Club are în prezent 50 de membri, mulți dintre ei, au câștigat premii importante la saloanele internaționale de artă fotografică, au apărut în paginile ziarelor și revistelor de profil, au participat la diferite workshopuri și conferințe pe teme fotografice, au fost vizibili prin fotografiile lor la diferite expoziții de artă fotografică din Oradea, din țară și în diverse colțuri ale lumii!

290130750 5639961472704691 8066176594566784778 n
Varadinum Foto Club a câștigat de trei ori titlul de cel mai bun fotoclub în Brazilia, India și Polonia, a obținut locul 11 la Cupa Mondială a fotocluburilor din lume organizată de Federația Internațională de Arta Fotografică FIAP (cea mai bună poziție obținută până acum) iar anul acesta Trofeul Anului la salonul Fotoclubul Anului în Romania 2022, ca fiind cel mai bun fotoclub din Romania dintre toate fotocluburile participante în această competiție!

Cu ocazia celor 5 ani de existență, Varadinum Foto Club vă invită să vizitați o frumoasă expoziție de fotografie, care va fi montată în Piața Unirii începând de astazi 23 iunie, timp de o lună!

Conacul va doreste multi ani frumosi si mult succes pe mai departe!

La mulți ani Varadinum Foto Club!
https://www.varadinumfoto.ro/varadinum-fotoclub/membri-club/

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!