Selectați pagina

Cum s-a vazut vernisajul expozitiei foto “La Conacul Fotografilor”

Cum s-a vazut vernisajul expozitiei foto “La Conacul Fotografilor”

Expoziţie de fotografie de excepţie în Capitală!

Grupul “La Conacul Fotografilor”, format din 4.000 de membri, a organizat o expoziţie la Spaţiul Public European. 64 de lucrări spectaculoase, cu diverse teme, au fost aduse în faţa publicului, după o selecţie riguroasă. Fotografii au trimis juriului peste 300 de lucrări, însă au fost selectate doar cele care au îndeplinit anumite criterii, spune organizatorul expoziţiei.

Sursa: Nationatvro

O expozitie plina de culoare, sensibilitate, ce reuseste prin cele 64 de lucrari sa extrapoleze o lume fantastic de reala!

adrian ciulea

Foto: Adrian Ciulea

bianca enache

Foto: Bianca Enache

“La Conacul Fotografilor” are toate trasaturile une COMUNITATI. Am sesizat ca expozitia acestei Comunitati se petrece in “Spatiul Public European”, gazda noastra, careia i-am adresat si intregile noastre multumiri. Nu m-am putut abtine sa nu observ ca jumatate din participantii la vernisaj erau din afara Bucurestiului. Am avut chiar si un Conas, Ilie Tudor, care traieste si munceste in afara granitelor. A putut participa cu lucrare si a fost si prezent. Deci “Conacul Fotografilor” si-a depasit calitatea de Grup al Facebook-ului. A devenit o Comunitate cu teluri si idealuri commune. Toate legate de Fotografie, cu multe alte derivate de comunicare, de relationare, mergand pana la asocieri in diferite proiecte sau lucrari si pana la “armonii corale” insotite de bere sau palinca. Deseori pana la prietenii care inceput virtual pe FB si continuate apoi in 3D, cu o alta savoare.

Sursa: Viorel Plesca

ilie tudor

Foto: Ilie Tudor

bajan sorin h

Foto: Bajan Sorin

florian gandila

Foto: Florian Gandila

 

Conasii au dat culoare locului, insotiti  de voie buna si sampanie!

Paula Bonu

Foto: Paula Bonu

Mai jos, puteti urmari cateva secvente surprinse la Vernisajul expozitiei de fotografia “La Conacul Fotografilor”

21314649 1458630434220057 478010776395227482 n

Foto: Razvan Gaspar

 

viorel plesca g

Foto: Viorel Plesca

dan lazarescu

Foto: Dan Lazarescu

bajan sorin

Foto: Bajan Sorin

dumy constantin

Foto: Dumy Constantin

Paula Bonu 1

Foto: Paula Bonu

reli giurca 2

Foto: Reli Giurca

reli giurca 23

Foto: Reli Giurca

reli giurca e2

Foto: Reli Giurca

reli giurca

Foto: Reli Giurca

 

Multumim frumos Organizatorilor: http://laprintarie.ro/ prin reprezentatul direct,  Gelu Coltau

Multumim frumos conducerii, Spatiului Public European pentru gazduirea expozitiei

spe 2017 2 0

Multumim Conasilor Expozanti:

Adrian Radu Constantinescu, Adriana Pelin, Andrei Daniel, Angela Bocse , Antal Radu, Aria Stamate, Dana Manzala, Barbu Moaca, Bianca Maria Bechisi, Bianca Enache, Bobby Wechsler, Ciulea Adrian, Claudius Foto, Costin Bonu, Cristian Badescu, Cristian Stoica, Dan Lazarescu, Domnita Calin, Dorinel Sava, Dumitrita Constantin, Ela Ionescu, Elena Aldea, Elisei Noata, Florin Mogos, Florin Toader, Gabi Nitescu, Gabriela Pantu, Gelu Coltau, George Anculete,Ioana Radu Sarbu, Iuliana Ojog, Kati Raileanu, Laura Ioana Taranu, Liana Marin, Luana Butoi, Madalina Dima, Magdalena Bajan, Marius Badea, Mihaela Cojocaru, Mihaela Radu, Mircea Negulescu, Nancy Vajaianu, Negru Flaviu Sabin, Nina Ion, Orlando Bolbose, Ovidiu Bujor, Paula Bonu, Petrica Daniel Hasiegan, Razvan Gaspar, Raluca Buzoianu, Reli Giurca, Sorin Bajan, Tudor Ilie, Valentin Corduleanu,Krisztina Halász, Razvan Gaspar

Multumim tuturor Conasilor ce au fost aproape de noi cu sufletul!

Seara nu se putea incheia fara un pahar de bere la restaurantul “La Conac” din bulevardul care poarta numele marelui primar al Bucurestiului, Pache Protopopescu, la numarul 38, in sectorul 2, la doar cativa pasi de Foisorul de Foc. 21371327 1638047589559683 7704704728497050719 n

Foto Viorel Plesca

piciu

Foto Bajan Sorin

Expozitia o puteti urmari pana in data de 15 Septembrie la Spatiul Public European

Pana la urmatoarea expozitie, va dorim lumina buna si inspiratie divina!

 

 

 

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!