Selectați Pagina

CARAVANA //SECVENȚE 2017

CARAVANA //SECVENȚE 2017

Caravana //SECVENȚE pornește la drum!

În perioada 9 mai – 24 septembrie, 20 dintre cele mai importante orașe din România vor primi vizita unei extraordinare expoziții de fotografie.

 

În cadrul Caravanei //SECVENȚE 2017, vă prezentăm 25 de artiști de renume internațional, din 10 țări.

Expozițiile sunt amplasate stradal, în zona centrală a fiecărui oraș, oferind astfel publicului posibilitatea de a interacționa cu proiectele fotografice prezentate și de a afla cât mai multe despre Festivalul de fotografie “Secvențe”.

Pentru a implica fiecare comunitate locală în parte, în fiecare oraș vom întregi această expoziție stradală, prezentând și seria unui fotograf din respectivul oraș/zonă. Acesta poți fi chiar tu! Urmărește evenimentele pentru fiecare oraș în parte pentru a afla mai multe detalii.

Pentru o cât mai mare dinamică a caravanei, pornim și un concurs!. Încarcă pe instagram fotografii cu tema “MIȘCARE” și hashtag-ul#caravanasecvente. Poți câștiga săptămânal multe fotocărți oferite de CEWE FOTOCARTE, iar la finalul caravanei, un Voucher pentru echipament foto în valoare de 400€.

Acest eveniment este organizat de Festivalul de fotografie //SECVENȚE, Clubul de Turism și Arte Escamonde Ploiești, Apdt Prahova, în parteneriat cu Centrele Europe Direct din țară și Primăriile din fiecare oraș.

Sursa articol:

http://escamonde.ro/secvente/ro/

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!