Selectați pagina

Photokina editia 2020 Anulat!

Photokina editia 2020 Anulat!

Unul dintre cele mai mari evenimente foto din lume, Photokina 2020 a fost anulat!

Comunicat de presa:

După o consultare intensă, Koelnmesse GmbH a decis să anuleze photokina 2020, inițial planificată să se desfășoare în perioada 27-30 mai 2020. Următoarea tranzacție a celui mai important târg internațional de fotografie, video și imagistică va fi prezentată în perioada 18 – 21 mai 2022. Conferința pentru inovare în imagini nu va sărbători premiera în 2020, așa cum a fost planificat inițial; o nouă dată va fi coordonată.

În general, echipa de conducere a Koelnmesse a decis să nu organizeze evenimente proprii din partea Koelnmesse până la sfârșitul lunii iunie 2020. Această decizie este susținută de echipa de gestionare a crizelor din orașul Köln, care a recomandat și în ședința sa din 18.03. .2020 pentru anularea târgurilor în această perioadă.

Acest lucru se întâmplă, de asemenea, pe fundalul acordului încheiat la 16.03.2020 între guvernul federal german și guvernele statelor germane – stabilind linii directoare comune pentru tratarea epidemiei de coronavirus și incluzând explicit închiderea generală a târgurilor și expozițiilor. Acest lucru afectează securitatea planificării pentru Koelnmesse și participanții la târgurile din Köln, mult dincolo de sfera scenariilor actuale. Cu acest anunț timpuriu, Koelnmesse dorește să ofere securității expozanților și vizitatorilor săi planificarea.

Decizia de a nu găzdui următoarea ediție de photokina până în mai 2022 a fost luată având în vedere mai mulți factori: Chiar înainte de apariția coronavirusului, piața imagistică era deja supusă unor mișcări puternic dinamice. Această tendință va câștiga acum un impuls și trebuie luată în considerare în planurile pentru fotokina viitoare. La aceasta se adaugă faptul că resursele clienților noștri au fost deja supuse unei eforturi puternice în 2021 – ca urmare a tendințelor economice generale, precum și a evenimentelor reprogramate din calendarul de târguri mondiale. Orientarea către 2022 oferă tuturor celor implicați suficient timp pentru a proiecta următoarea fotokina, cu ochii pe nevoile pieței, precum și ale expozanților și vizitatorilor noștri.

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!