Selectați pagina

Obiective potrivite pentru portret

 

85mm f/1.8G AF-S NIKKOR este un obiectiv telefotografic mediu rapid pentru utilizare împreună cu aparatele foto DSLR Nikon în format FX şi DX. Acest obiectiv NIKKOR este perfect pentru portrete, oferind o combinaţie optimă între distanţa focală şi deschiderea maximă a diafragmei.
35Obiectiv optimizat pentru aparatele foto Nikon în format DX. 35mm f/1.8G AF-S DX NIKKOR asigură claritate extraordinară şi un efect bokeh plăcut, fiind potrivit pentru fotografia de portret. Diafragma rapidă f/1.8 vă permite să fotografiaţi fără probleme şi în condiţii de lumină scăzută.

 

50mm50mm f/1.8G AF-S NIKKOR este un obiectiv standard, remarcabil de uşor şi compact. Dispune de o diafragmă maximă rapidă de f/1.8, care este ideală pentru situaţii cu lumină scăzută sau când aveţi nevoie de o profunzime redusă. Construcţia optică reproiectată dispune de un element de obiectiv asferic pentru calitate superioară a imaginii şi motorul SWM disponibil exclusiv de la Nikon care asigură o funcţionare foarte silenţioasă.

 

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!