Selectați pagina

Marius Florescu, fotograful profesionist si drama prin care trece!

Marius Florescu, fotograful profesionist si drama prin care trece!

Pasiunea pentru fotografie l a facut sa treaca granitele Roamaniei, expunand la muzeul Luvru din Paris, cu toate ca este o realizare deosebita, viata nu la ferit de probleme!

Diagnosticat cu o formă de cancer, maladia Wilson, acesta are nevoie lunar de un tratament costisitor. Fotograful a fost anunţat recent că va fi disponibilizat, din motive ce ţin de restructurarea posturilor. De parcă nu ar fi fost de ajuns, pe lângă această veste a mai venit una. Din toamnă trebuie să părăsească şi camera de cămin din Campusul Tudor Vladimirescu, locul în care este cazat. Tot ce-şi doreşte Marius este să-şi găsească un alt loc de muncă şi să i se aprobe dosarul pentru o locuinţă socială.

„De curând, am fost anunţat că începând cu data 1 aprilie 2018, voi rămâne fără job. Lipsa banilor îmi adânceşte lipsa de medicamente specifice bolii incurabile, maladia Wilson. Încerc să păstrez totuşi o doză de optimist, cu speranţa că din îndepărtare se va întrezări o rază de speranţă. Acest lucru e din cauza celor de la Guvern, care printr-o legislaţie au făcut ca multe dintre firme să fie restructurate prin reducerea de personal. Cred că în viitorul apropriat îmi voi vinde la amanet echipamentul foto, pentru a putea să obţin banii necesari pentru medicamente”, povesteşte Marius, în vârstă de 39 de ani.

marius orfan

Un articol preluat din:

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/drama-unui-fotograf-iesean-care-nu-si-mai-permite-tratamentul-pentru-boala-wilson–182874.html

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!