Selectați pagina

Interviu cu Conasa laura Taranu

Interviu cu Conasa laura Taranu

Printre conasii veterani se afla si Laura Ioana Taranu,  o fata activa, care a participat la aproape toate intalnirile membrilor conacului si care a avut chiar si o rubrica pe pagina de facebook a Conacului Fotografilor.

-Buna, Laura!

– Buna, Adina!

-Pentru inceput, am dori sa te cunoastem ca persoana. Toti postam, socializam, dar putini avem meseria de fotograf. Ce ne poti spune despre tine?

– Ma numesc Taranu laura-Ioana, sunt nascuta intr-o zi  friguroasa de iarna (26 decembrie poate si de asta iubesc foarte mult vara si marea) in Brasov si mutata de la 9 ani in Bucuresti. Sunt o persoana sensibila, imi plac calatoriile si fotografia.

-Cum ai intrat in lumea fotografiei?

– Este o poveste frumoasa. Faceam doar fotografii de vacanta dar totul s-a schimbat acum 2 ani datorita unui coleg si bun prieten care l-am cunoscut. Discutam despre vacante, fotografie, despre ce  am gresit in fotografii, despre Conacul Fotografilor. Cand a vazut ca imi place fotografia si ca doresc  sa stiu mai multe mi-a adus o carte (si acum o am in biblioteca si nu i-am dat-o inapoi) ca  sa ma documentez. Prima mea iesire cu conacul fotografilor a fost la Moieciu in 2016 si de atunci am intrat cu adevarat in lumea fotografiei. Recunosc si sunt mandra ca datorita lui m-am abitionat sa merg spre aceasta frumoasa lume a fotografiei si ii multumesc pentru toate sfaturile care mi le-a dat si pentru rabdare.

-Ai cursuri de specialitate?

– Sunt inscrisa la Scoala de fotografie New Age Photography din octombrie 2016.

-Exista fotografi pe care ii admiri in mod special?

– Michael Freeman si Andreas Feininger.

-Cat timp aloci fotografiei?

– Cam 1-2 ore aloc timp pentru fotogarfie in functie de programul liber pe care il am. În concediu si in ture stau aproape toata ziua cu aparatul agatat de gat.

-Ce inseamna Conacul pentru tine?

– Conacul inseamna mult pentru mine. Aici am cunoscut prieteni dragi, oricand sa te ajute si sa iti dea sfaturi utile.

-Iti amintesti o intamplare haioasa la Conac?

– Sunt o gramada de amintiri haioase la Conac. Doua imi aduc aminte cu drag. Prima a fost la Moieciu, cand ne-am dus la Holbav si eram vreo 7 masini, vorba lui Daniel Contiu alaiul miresei, nu se stia care este mireasa, mirele, nasul si nasa si toti satenii se uitau mirati la noi. A doua la Bias 2016 cand am stat ca niste copii cuminti ca sa facem fotografii la niste avioane si eram deranjati de alti copiii mai mici care stateau atarnati de gard si se balansau cand in dreapta cand in stanga in ritmul muzicii.

-Care sunt planurile tale de viitor?

– Sa particip la evenimente, sa am cele mai reusite fotografii cu care sa pot participa si la expozitii si sa fiu mandra de realizarile mele si apreciata.

Iti multumim frumos pentru interviu si pentru toata implicarea ta de pe Conac!

Un articol de  Adina Voicu

19113958 10203583458464172 8207122002793207238 n

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!