Selectați Pagina

“ 100 de fotografii care au schimbat lumea”

“ 100 de fotografii care au schimbat lumea”

Anul acesta, am facut un parteneriat cu editura Didactica Publishing House, care a lansat un proiect fotografic, ce speram sa va incante si sa va deschida creativitatea si imaginatia, catre noi orizonturi sau idei de proiecte personale.

Prima carte din acest proiect este albumul fotografic “ 100 de fotografii care au schimbat lumea”.

https://www.edituradph.ro/carti/100-de-fotografii-care-au-schimbat-lumea–pr619.html

Albumul prezinta cele mai cunoscute 100 de fotografii din istoria contemporană, imaginicare au prezentat clipele epocale ale lumii si situatii fara intoarcere, imagini care, datorita fortei lor expresive, au trezit constiinte si au declansat schimbari in politica si in societate: de la monstri sacri precum Henri Cartier-Bresson si Robert Capa la mari reporteri precum Elliot Erwitt, Eugene Smith si Kevin Carter, o secventa de imagini care vor lasa cu siguranta o impresie puternica.

Editura ne ofera un discount de 30% in perioada 12-17 decembrie 2017. Nu trebuie decat sa introduceti codul de voucher CONAC, inainte de a finaliza comanda.

Toate comenzile vor fi trimise prin curier rapid, fara costuri suplimentare, in perioada 18-20 decembrie 2017, astfel incat cadourile de Mos Craciun sa ajunga la timp la voi.

Sa va bucurati de sarbatori, alaturi de cei dragi.

Voucherul CONAC este valabil pentru orice alta carte comandata de pe site-ul editurii. Sunt si pentru copii si pentru adulti, dupa bunul plac.

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!