Selectați Pagina

Conasul de Serviciu, Nina Ninet

Conasul de Serviciu, Nina Ninet

     Poate cea mai calda admina…..o doamna ce stie sa mentina mereu un echilibru, asa incat atmosfera sa fie cat mai placuta in Conac. In fiecare seara ne invita la Timpul Conasului  si are o vorba buna pentru fiecare dintre noi. Ati ghicit, este vorba despre Nina.

Va invit sa recititi prezentarea pe care si-a facut ea insasi atunci cand a fost Conas de serviciu.

foto 7 resize 2


    “Dragilor, încerc să mă prezint în câteva cuvinte. Care ”câteva”, căci eu când încep să vorbesc sunt greu de oprit! Când veți obosi citind, treceți mai departe, oricum nu este nimic spectaculos în ceea ce vă voi spune!

foto 4 resize 2


     După cum, probabil, ați observat eu sunt una dintre cei care vă țin seara de vorbă și , apoi, vă și trimit la culcare ca să fiți fresh dimineața când vă preia echipa de la Matinal și Provocarea Zilei!
Sunt fericita bunică a doi minunați nepoți, ambii dăruiți de fiica mea Goguta Alinuta, Domnul să o binecuvânteze!

foto 1 resize 2


La origini sunt buzoiancă, dar locuiesc în Curtea de Arges, oraș care îmi este tare drag.
Sunt o fire pozitivă, optimistă, îmi place să ascult muzică, îmi plac distracțiile, îmi place să calatoresc, să citesc. Sunt fascinată de natură, iubesc animalele, respect oamenii. Nu am aptitudini speciale, sunt un om banal! 

foto 3 resize 2


    Despre fotografie, nu prea am ce să vă spun, așa cum ar trebui să o fac. Aici mă rezum la câteva cuvinte…nu mă pricep la fotografie! Nu am nici tehnica, nici aparatura necesară pentru a realiza o fotografie! Pentru tehnică sunt prea leneșă ca să învăț, iar pentru aparatură … nu mă prea ajută bugetul! Am mai spus-o, sunt fotograful inimii mele( expresia nu-mi aparține, dar nu mai știu de unde am luat-o!) Din dorința de a prelungi sau de a retrăi și altădată momentul care m-a impresionat, trebuie ,musai, să-l imortalizez!

foto 2 resize 2


    Dețin un Canon EOS 1100D, achiziționat cam cu cinci ani în urmă și, până mai deunăzi, aveam și două teleobiective. Unul dintre ele nu m-a mai suportat, a zis că după ce că fac poze proaste, mai fac și multe, așa că a cedat și m-a lăsat baltă! Am rămas cu un 75-300mm, bun, în opinia mea, dar ineficient! Însă, datorită acestui aparat mă mândresc acum că sunt conașă! În momentul în care l-am cumpărat am zis … gataaa sunt fotograf și am început să caut grupuri foto. Căutarea s-a oprit când am găsit Conacul. După ce am intrat în Conac, primul șoc a fost când mi-am dat seama că nu știu absolut nimic despre fotografie, că aceasta nu-i deloc ceea ce credeam și că ceea ce fac eu nu este decât o banală pozăreală!

foto 5 resize 2


     Al doilea șoc, și mai mare, dar recunosc …plăcut, a fost când mi s-a propus să fiu admin.Am citit de două ori, m-am frecat la ochi, dar am acceptat convinsă fiind că ei nu mă cunosc deloc și că vor regreta în scurt timp alegerea făcută!
Poate este , deja, clișeistic ceea ce vă voi spune , deoarece au spus-o mai mulți, dar Conacul este a doua mea familie, este starea mea de bine! Să am ocazia să fiu zilnic printre oameni talentați, pasionați, cu mult simț al umorului și mai ales cu muult bun simț este un privilegiu pentru mine! O parte dintre prieteniile pe care le-am legat în Conac au coborât din virtual în realitate. Cu câtă bucurie ne întâlnim și parcă ne știm de-o viață!”

foto 6 resize 2


Un articol de: Angela Codrina Bocse

 

 

 

 

 

1 Comentariu

  1. Ciocan Constantin

    Mi-a placut acest CV, al conasei NN si faptul ca a subliniat o caracteristica existenta si necesara tuturor pasionatilor din Conac – bunul simț! Ii doresc sa ajunga si strabunca!

    Răspuns

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!