Selectați Pagina

Expoziție FOTO “România de ieri și de astăzi”

Expoziție FOTO “România de ieri și de astăzi”

În perioada 25-28 octombrie 2018 Asociația Artografica celebrează cei 100 de ani de la Marea Unire printr-o “punte fotografică” între România de acum 100 de ani și România de astăzi!

În anul centenarului, ARTOGRAFICA împlinește 1 an!
Haideți să ne unim forțele fotografice într-o paralelă foto “România de ieri și de astăzi”.
Fundații și parteneri ai asociației ARTOGRAFICA, ne pun la dispoziție fotografii din România de acum 100 de ani, iar de la voi așteptăm fotografii din România de astăzi!
Expoziția va avea două component:
Prima componentă formată din 60 de fotografii A1 de acum 100 de ani
A doua component formată din 60 de fotografii A1 din România de azi!
Vă așteptăm fotografiile în perioada 05.09.2018 – 23.09.2018 în format landscape la o rezoluție minimă de 300DPI pe adresa asociației artografica@outlook.com (direct pe email sau prin servicii de curier digital) în vederea selecției pentru expoziția “Romania 100” care va fi expusă în Piața Mare din Sibiu în luna octombrie, și în alte localitați din județul Sibiu, urmând ca pe viitor să fie prezentată și în alte județe.
Fotografiile selectate pentru a fi expuse, le vom cere de la voi în format jpeg, raw sau tiff cu rezoluția minimă de 300dpi fără watermark, însoțite de o scurtă descriere a ceea ce reprezintă fotografia, exif-ul, numele si prenumele care va aparea la autor.
Ponturi:
– Fotografii de natură (peisaje reprezentative, floră, faună)
– Fotografie antropică (tradiții, locuri inedite gen mănăstiri, monumente, fotografie urbană, Sarmisegetuza, Alba Iulia, București – Arcul de Triumf etc)

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!