Selectați pagina

Expozitie inedita de fotografie in Iasi

Expozitie inedita de fotografie in Iasi

Cand spui Iasi, este imposibil sa nu te gandesti la un adevarat centru al culturii. Ca un fost locuitor al acestui oras, pot spune ca efectiv respiri cultura, arta, frumos. Si cum am stabilit deja ca fotografia este o arta, este imposibil sa nu ne bucuram sa va invitam la un nou vernisaj.

Prin urmare, de astazi si pana la sfarsitul lunii, va invitam  sa faceti o plimbare la pas pe strada Lapusneanu si sa va opriti sa admirati o minunata expozitie de fotografie, apartinand Corneliei Ghergut.

EOSR2961 Edit resize

 

EOSR4384 Edit resize

Expozitia cuprinde 32 de fotografii, expuse in aer liber, pe gardul Muzeului Unirii. Fotografiile fac parte din proiectul numit Eternitatea, dedicat in mod special parintilor marii fotografe,  dar si persoanelor dragi sufletului sau sensibil, ce si-au gasit odihna vesnica in  Cimitirul Eternitatea din orasul Iasi.

EOSR4018 Edit resize

 

EOSR6751 Edit resize

Vorbind despre fotografiile sale, Cornelia le descrie ca fiind “realizate în acest cimitir, rezultatul multor ore petrecute pe aleile “Eternității” care ascunde atâtea comori, fotografii și monumente  vechi, povești de viață și de iubire uitate.

EOSR3942 Edit resize

Am încercat să le adun și să le recompun în aceste imagini-povești scrise cu sufletul meu.”

Astazi, la ora 19 , iubitorii artei fotografice sunt asteptati la vernisajul expozitiei “Eternitatea”ce va avea loc in fata Muzeului Unirii Iasi.

EOSR3951 Edit resize EOSR3955 Edit resize

Mult succes, Cornelia Ghergut !
Un articol de: Angela Codrina Bocse

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!