Selectați pagina

O fotografie pe zi – Sorin Tudorica

O fotografie pe zi – Sorin Tudorica

In cadrul rubricii “O fotografie pe zi” ajungem la Cheia Prahova, prin intermediul fotografiei realizate de Sorin Tudorica

Felicitarile noastre pentru realizarea acestui cadru in care descoperim o Romanie unica si pastelata de culorile toamnei!

 

36871608 2236028423092916 4510721855673335808 n     Sorin Tudorica

Totul a inceput cu aparitia noului model de la DJI, Mavic 2 Pro pe care il asteptam de mult timp. Am fost printre primii posesori ai acestui nou model ce promitea imagini senzationale cu noua camera sub brandul Hasselblad si senzor de 1″. A doua zi dupa primirea ei am trimis documentele la AACR pentru inmatriculare si mi-am promis ca primul zbor oficial sa-l fac intr-un loc unde asi putea sa pun in evidenta calitatile camerei si m-am gandit imediat la serpentinele de la iesire din Cheia, pe care le-am vazut fotografiate de mai multe ori in anii trecuti.Am plecat asadar sambata dimineata cu un bun prieten sa incercam drona in zbor la locatia respectiva. Dupa obtinerea aprobarii de zbor care a fost super rapida, ne-am pozitionat pe locul viran de langa o curba, fix la intrarea in serpentine ca sa nu consumam multa baterie cu zborul. Ma-m documenta in prealabil de pe TPE ca sa vad cand face soarele umbra cea mai mica in locatia respectiva si am inceput sa survolez zona. Am incercat mai multe variante de incadrare dar aceasta mi sa parut cea mai interesanta si pentru ca are o asezare ascendenta a serpentinelor cu o baza mai mare jos si pare naturala dar si pentru TIR-ul din serpentine care zic eu ca genereaza un punct de atractie si da viata imaginii si fara de care poza ar fi un pic cam statica.

Lasă un răspuns

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Partener recomandat!